Persbericht: WOODSTONE Pizza and Wine Almere geopend!


Maandag 17 maart 2014, heeft WOODSTONE Pizza and Wine officieel de deuren geopend van hun derde vestiging aan het Belfort horecaplein nr. 13 in Almere.

Zoals bij elk bouwproject was het tot op het laatste moment spannend want zowel de medewerkers van de bouw als het personeel van WOODSTONE was nog druk bezig met de bouw, schoonmaak, het inruimen en al het andere voorbereidende werk. Dankzij dit goede teamwork en doorzettingsvermogen was het uiteindelijk toch gelukt om de gasten vanaf 18.00 uur hartelijk welkom te heten voor de openingsborrel.

De opkomst was groot en bestond onder andere uit ondernemers van het horecaplein, omringende bewoners, Citymall Almere medewerkers en natuurlijk vrienden en familie van WOODSTONE.

De enorme oranje steenoven, die in de open keuken staat, was de ster van de avond. 
Het vuur brandde volop en zorgde voor actie, sfeer en heerlijke gerechten zoals verse broodplankjes en de WOODSTONE specialiteit: culinaire pizza’s.

In de speech van de eigenaren, Ronald en Oscar Vos, gaven ze aan erg trots te zijn op hun vestiging aan het Belfort horecaplein en verheugen ze zich op een toekomst in Almere.

WOODSTONE Pizza and Wine Almere heet vanaf heden iedereen 7 dagen per week welkom voor zowel lunch als diner vanaf 12.00 uur.