Wij zoeken een enthousiaste Assistent-manager voor onze vestiging in Hoofddorp


Woodstone staat voor kwaliteit en service, we houden van ‘out-of-the-box’ denken en laten ons niet beperken door tradities.
Woodstoners zijn innovatief, leggen de lat hoog en leven voor het motto: Work Hard, Play Hard. In andere woorden: A-spelers.

Woodstone Pizza and Wine (zeg eerlijk, dit is toch de perfecte combinatie) zet de Nederlandse kijk van pizza op z’n kop.
Wij zijn trots op onze 5 vestigingen en hebben grote groeiplannen.
Dit willen wij alleen maar doen met mensen die gedreven zijn en die met ons mee willen groeien.

Wie zoekt het team?

Je bent de rechterhand van de Restaurantmanager en jij bent diegene die alle touwtjes in handen heeft en weet het beste uit iedereen te halen.
Kan jij er voor zorgen dat het één sterk team blijft en weet jij op motiverende wijze het WOODSTONE DNA over te brengen op alle Woodstoners? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze uitdagende functie
Samen met de Restaurantmanager en de Chef-kok vorm jij het ijzersterk managementdriehoek voor de vestiging.

I want in, wat heb ik nodig?

Klinkt goed, hoe gaat m'n dag er uit zien?
Wat hebben wij voor jou in onze pizzadoos?
Ontwikkeling en toekomst
Stabiliteit
Plezier
Onze restaurants zijn gebouwd met veel positieve energie, betrokkenheid en vriendelijkheid en dat zijn tevens ook de eigenschappen van onze mensen. Vriendelijke, energieke werknemers zijn vitaal voor het succes van onze restaurants.
Als jij jezelf ziet als energiek, een teamplayer, flexibel en vrolijk, dan hebben wij jou nodig!

Game on!
Wil jij tegen je vrienden en familie kunnen zeggen dat je bij het leukste en lekkerste restaurant werkt van Nederland? Solliciteer dan met je CV, motivatiebrief en een leuke foto! Een filmpje kunnen wij ook erg waarderen :)