Wij zijn op zoek naar een chef bediening voor onze vestiging in Haarlem. 


Woodstone staat voor kwaliteit en service, we houden van ‘out-of-the-box’ denken en laten ons niet beperken door tradities.
Woodstoners zijn innovatief, leggen de lat hoog en leven voor het motto: Work Hard, Play Hard. In andere woorden: A-spelers.

Woodstone Pizza and Wine (zeg eerlijk, dit is toch de perfecte combinatie) zet de Nederlandse kijk van pizza op z’n kop.
Wij zijn trots op onze 5 vestigingen en hebben grote groeiplannen.

Dit willen wij alleen maar doen met mensen die gedreven zijn en die met ons mee willen groeien.

Kom jij WOODSTONE versterken?
 
Voor onze vestiging in Haarlem zijn we per direct op zoek naar een chef bediening met horeca ervaring.
Uren in overleg en kunnen per week verschillen. In deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden.
 
I want in, wat heb ik nodig?
 

Als chef bediening hoor je bij de familie WOODSTONE en wil je iedere gast een ongelooflijke goede avond bezorgen met een lach op je gezicht en goede service.
Je bent een kei in je vak en horeca is je passie. Je vindt het leuk om met je eigen ervaring nieuwe mensen op te leiden en op een motiverende wijze andere te verbeteren. Je kunt goed plannen en organiseren en werken met Microsoft Excel en je weet elke dag tot een goed einde te brengen.
Je bent goed in het behouden van overzicht en je weet mensen aan te sturen en te inspireren. Je bent trots op het product WOODSTONE en je streeft ernaar om elke gast een ongelooflijke avond te bezorgen. Je neemt geen genoegen met “het is goed genoeg’.
Ook ben jij de vervanger van de assistent-manager in dienst afwezigheid en is het voor jou geen probleem om al die taken over te nemen.

Wat hebben wij voor jou in onze pizzadoos?

Bedrijfsprofiel

WOODSTONE is een restaurant met een informele, stijlvolle sfeer en een verrassend menu welke het beste van de Italiaanse keuken mengt met hedendaagse Nederlandse lef. Wij onderscheiden ons door het gebruik van verse en biologische producten, gedurfde en vernieuwende smaakcombinaties, pizza's met weinig calorieën en een uitgebreide keus voor vegetariërs.


Game on!
Wil jij tegen je vrienden en familie kunnen zeggen dat je bij het leukste en lekkerste restaurant werkt van Nederland? Solliciteer dan met je CV, motivatiebrief en een leuke foto!