Wij zoeken een enthousiaste Souschef voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn 


Woodstone staat voor kwaliteit en service, we houden van ‘out-of-the-box’ denken en laten ons niet beperken door tradities.
Woodstoners zijn innovatief, leggen de lat hoog en leven voor het motto: Work Hard, Play Hard. In andere woorden: A-spelers.

Woodstone Pizza and Wine (zeg eerlijk, dit is toch de perfecte combinatie) zet de Nederlandse kijk van pizza op z’n kop.
Wij zijn trots op onze 5 vestigingen en hebben grote groeiplannen.
Dit willen wij alleen maar doen met mensen die gedreven zijn en die met ons mee willen groeien.


Kom jij WOODSTONE versterken?
 
Voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een fulltime souschef.

I want in, wat heb ik nodig?

Jij bent de rechterhand van de Chefkok. Koken is jouw passie en je weet precies hoe de gerechten gemaakt moeten worden. Je vindt het leuk om nieuwe mensen op te leiden en jouw ervaring over te brengen. Je staat sterk in je schoenen en kunt zonder blikken of blozen jouw keukenteam draaiende houden en zelfs verbeteren.
Je bent goed in het aansturen en corrigeren van mensen en met ‘goed genoeg’ neem jij geen genoegen. Jouw passie is om onze gasten een onvergetelijke avond te geven met geweldig eten. Met een lach op je gezicht sta jij in onze open keuken.
Je weet je team te motiveren en laat alle gezichten dezelfde kant op kijken. 


Wat hebben wij voor jou in onze pizzadoos?
Ontwikkeling en toekomst
Stabiliteit
Plezier
Onze restaurants zijn gebouwd met veel positieve energie, betrokkenheid en vriendelijkheid en dat zijn tevens ook de eigenschappen van onze mensen.
Vriendelijke, energieke werknemers zijn vitaal voor het succes van onze restaurants.
Als jij jezelf ziet als energiek, een teamplayer, flexibel en vrolijk, dan hebben wij jou nodig!

Game on!
Wil jij tegen je vrienden en familie kunnen zeggen dat je bij het leukste en lekkerste restaurant werkt van Nederland? Solliciteer dan met je CV, motivatiebrief en een leuke foto!