Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor onze vestiging in Zoetermeer. 


Woodstone staat voor kwaliteit en service, we houden van ‘out-of-the-box’ denken en laten ons niet beperken door tradities.
Woodstoners zijn innovatief, leggen de lat hoog en leven voor het motto: Work Hard, Play Hard. In andere woorden: A-spelers.

Woodstone Pizza and Wine (zeg eerlijk, dit is toch de perfecte combinatie) zet de Nederlandse kijk van pizza op z’n kop.
Wij zijn trots op onze 5 vestigingen en hebben grote groeiplannen.
Dit willen wij alleen maar doen met mensen die gedreven zijn en die met ons mee willen groeien.

Kom jij WOODSTONE versterken?
 
Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok
In deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden.
 
I want in, wat heb ik nodig?
 

Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkende koks die trots zijn om in onze keuken te staan. Je bent het gezicht van WOODSTONE.
In de open keuken sta jij daar elke avond weer de ongelooflijke pizza’s en pasta’s te maken waar iedereen over praat. Je leert een hoop en elke dat wordt je beter.
 Je vindt het leuk om met je collega’s de avond tot een succes te maken en je wilt elk product dat uit de keuken komt tot een heerlijk en mooi gerecht maken.
Je hebt een passie voor koken en zou in de toekomst weleens souschef willen worden…

Wat hebben wij voor jou in onze pizzadoos?

Bedrijfsprofiel

WOODSTONE is een restaurant met een informele, stijlvolle sfeer en een verrassend menu welke het beste van de Italiaanse keuken mengt met hedendaagse Nederlandse lef.
Wij onderscheiden ons door het gebruik van verse en biologische producten, gedurfde en vernieuwende smaakcombinaties, pizza's met weinig calorieën en een uitgebreide keus voor vegetariërs.


Game on!
Wil jij tegen je vrienden en familie kunnen zeggen dat je bij het leukste en lekkerste restaurant werkt van Nederland? Solliciteer dan met je CV, motivatiebrief en een leuke foto!