ACTIES EN EVENEMENTEN

Altijd op de hoogte van onze nieuwste gerechten en acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

WOODSTONE 9 jaar

WOODSTONE 9 JAAR!

Win EEN JAAR gratis Netflix!

Wij verstoppen een Netflix voucher  in een van de bestellingen in de week van onze verjaardag (vrijdag 17 t/m do 23 april 2020).

 

* Voorwaarden verjaardags-netflix actie: Om kans te maken op de € 100,00 aan Netflix tegoed moet je een bestelling plaatsen in de week van vrijdag 17 t/m donderdag 23 april 2020. De winnaar wordt random gekozen, geen minimale bestelwaarde van toepassing. De winnaar ontvangt  tegen inlevering van de voucher  2 Netflix kaarten ter waarde van €50,- per kaart.  Over de uitslag van de actie wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Paas win actie

PIZZA MET PASEN Gouden Ei winactie

Win € 100,- aan pizza's!

Wij verstoppen een Gouden Ei in een van de bestellingen op eerste of tweede paasdag. Vind jij het Gouden Ei, dan win je € 100,- aan pizza’s!

 

* Voorwaarden Gouden Ei actie: Om kans te maken op de € 100,00 aan waardebonnen moet je een bestelling plaatsen op zondag 12 of maandag 13 april 2020. De winnaar wordt random gekozen, geen minimale bestelwaarde van toepassing. De waardebonnen zijn uit te geven bij ieder WOODSTONE filiaal in Nederland en in te wisselen voor afhaal bestellingen (of in het restaurant als we weer geopend zijn). Bonnen zijn niet te gebruiken bij bestellingen geplaatst via Thuisbezorgd en/of Deliveroo. Waardebonnen zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig. De winnaar ontvangt 10 bonnen van € 10,-. Indien een bon niet geheel besteed wordt in één bestelling vervalt de resterende waarde van die bon.

 

WOODSTONE THUIS

WOODSTONE THUIS

Je favoriete pizza nu ook thuisbezorgd!

Elk nadeel heeft zijn voordeel – helaas hebben onze restaurants voor nu de deuren moeten sluiten. Maar gelukkig komen de pizza’s nu naar je toe! Bestel via Thuisbezorgd of Deliveroo, of bel de vestiging om een afhaal order door te geven.

Alle informatie over bestellen en afhalen en het menu vind je hier

moederdag-high-wine-banner-landing-page

WOODSTONE HIGH WINE

Elke zondag 12u - 16u

Dé perfecte culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

Wij serveren elke zondag de lekkerste wijn spijs combinaties voor maar €17,95.

Kom langs en geniet van drie glazen wijn met heerlijke bijpassende hapjes.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Bday-foto

GRATIS FLES WIJN BIJ BESTELLING OP JE VERJAARDAG

GEFELICITEERD!

Bijna jarig? Leuk, en alvast gefeliciteerd!

Laat je gegevens achter op onze Facebookpagina (klik op “Birthday present!”) en ontvang een birthday voucher voor een gratis fles wijn om te proosten op jouw verjaardag.

Heb je geen Facebook? Download de voucher dan hier.

Klik hier voor de voorwaarden