KIDS ETEN GRATIS BIJ WOODSTONE ALPHEN

Uit eten met de kids? Kids krijgen elke zondag (in januari en februari) een GRATIS Bambini bij WOODSTONE Alphen! Zien we jullie dit weekend? 🤗


De Spelregels:
– Kids t/m 10 jaar
– 1 gratis Bambini per kind per bezoek
– Geldig tot 18.30u
– Alleen bij WOODSTONE Pizza and Wine in Alphen aan den Rijn
– Alleen geldig in januari en februari
– Alleen geldig op zondag
– Niet geldig i.c.m andere acties/kortingen
– Voor een glutenvrije bodem vragen wij een meerprijs van €2
– Per 1 volwassen persoon kunnen twee kids gratis eten (bij min. besteding van €8,95 per volwassen persoon)

HOE BEREIK JE ONS RESTAURANT IN ALPHEN AAN DEN RIJN?

Het adres van WOODSTONE Alphen aan den Rijn is:

Hooftstraat 2a

2406 GL Alphen a/d Rijn

We zijn 7 dagen per week geopend voor lunch en diner tot 23.00. Zo – do zijn we vanaf 11.00 open, en op vr & za vanaf 10.00, de keuken sluit om 22.00. Je kunt zowel met de auto als met het openbaar vervoer met gemak ons restaurant in Alphen aan den Rijn bereiken. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is De Aarhof 24/7. Na het parkeren loop je naar het water, steek je de brug over en vind je WOODSTONE aan de linkerkant; wij zijn namelijk gelegen in het Nutsgebouw in Alphen. Het is aan het water gelegen waardoor je niet alleen van een lekkere pizza kan genieten, maar ook van een prachtig uitzicht. Met het openbaar vervoer zijn we ook makkelijk te bereiken; op 5 minuten loopafstand zijn er bushaltes. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine Alphen aan den Rijn!

WOODSTONE: meer dan een Italiaans restaurant in Alphen aan den Rijn

Wil je een lekker avondje genieten in een Italiaans restaurant in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij WOODSTONE vind je precies dat en nog veel meer. Op ongeveer 5 minuten lopen van de bioscoop in Alphen aan den Rijn, vind je ons Italiaans restaurant waar je voor of na de film kunt genieten van de beste pizza’s en pasta’s. Denk je aan de lijn? Ook dan kan je bij ons terecht. We hebben glutenvrije pizza’s, pizza’s met minder calorieën, vegetarische en veganistische pizza’s maar ook heerlijke en verrassende salades. Zo kan iedereen genieten bij WOODSTONE!

Ongedwongen genieten van pizza en pasta in ons restaurant

Kom een avond genieten bij WOODSTONE Pizza and Wine en je wil niet meer anders. We zijn geen normale, doorsnee pizzeria of Italiaans restaurant; wij hebben een andere kijk op pizza en pasta. Ja, je kunt bij ons terecht voor een traditionele pizza Margherita, maar we serveren ook pizza’s met onverwachte en unieke combinaties. Pizza kan zo veel beter, lekkerder, gezonder, verser en verrassender en dat ontdek je bij WOODSTONE Pizza and Wine in Alphen aan den Rijn!

C5C1603
having a lol
service
321A3090

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat