HEERLIJK LUNCHEN BIJ WOODSTONE HAARLEM

Ben je op zoek naar een restaurant waar je lekker en gezellig kan lunchen, ergens in Haarlem? Dan ben je van harte welkom bij WOODSTONE Pizza and Wine! We horen je al denken; pizza als lunch? Jazeker! Bij ons vind je namelijk niet de standaard vette pizza. Wij hebben een andere kijk op pizza’s en pasta’s en dat proef je. Laat je verrassen door de unieke combinaties, op onze menukaart vind je voor ieder wat wils. Een heerlijke lunchpizza of lunchtapas? Check! Een luxe belegd broodje of een lekkere salade? Check!

321A3234
321A3415-2
cicchetti-lunch
3
cocktail
321A3090

LUNCHEN IN HAARLEM? KOM NAAR WOODSTONE!

Bij WOODSTONE Pizza and Wine in Haarlem kun je heerlijk lunchen. We bereiden al onze pizza’s met verse ingrediënten en duurzame producten en zijn altijd op zoek naar de lekkerste combinaties. In de ongedwongen sfeer in ons restaurant in Haarlem is het heerlijk lunchen of dineren. Naast dat je bij ons kunt lunchen met een heerlijke pizza, heb je ook keuze uit belegde broodjes, salades en bijzondere hapjes. Of je nu vegetarisch, vegan, glutenvrij of gewoon alles eet; iedereen kan zijn of haar hart ophalen bij WOODSTONE!

ZAKELIJK LUNCHEN BIJ WOODSTONE

Je bent natuurlijk van harte welkom om met vrienden, je partner of wie dan ook bij ons te komen lunchen! Heb je echter op het werk een vergadering op de planning staan? Dan kun je ook bij WOODSTONE terecht! Bij ons kun je op een rustige plek zitten waar je efficiënt kan vergaderen onder het genot van de beste gerechten. Dat is nog eens een unieke en inspirerende vergadering!

EEN DAGJE HAARLEM BEGINT MET EEN LUNCH BIJ WOODSTONE

Ga je een dagje shoppen of cultuur snuiven in Haarlem? Dan kan je dag niet beter beginnen dan met een heerlijke lunch bij WOODSTONE. Je vindt ons namelijk in het hartje van Haarlem en je kunt 7 dagen in de week bij ons terecht voor een heerlijke lunch in een ongedwongen sfeer. Deze sfeer willen we graag zo houden en daarom kun je gewoon bij ons binnenlopen, zonder te reserveren. Ben je van plan om met minimaal 6 personen te komen, dan is het wel mogelijk om te reserveren. Kom je met de auto, dan is de dichtstbijzijnde parkeergarage Raaks, Zijlvest 45. Op 5 minuten loopafstand van het restaurant zijn ook verschillende bushaltes. Kom jij ook lunchen bij WOODSTONE Pizza and Wine Haarlem? Wil je liever pizza afhalen of thuis laten bezorgen in Haarlem? Dat kan natuurlijk ook!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat