WOODSTONE THUIS - de pizza komt naar je toe!

Vanaf nu kun je de lekkerste pizza bestellen bij ALLE VESTIGINGEN VAN WOODSTONE ! En niet alleen onze pizza’s, maar ook onze andere heerlijke gerechten zoals heerlijke, gezonde, verse salades en pasta’s. Ook glutenvrije bodems en diverse vegan opties zoals vegan kaas ipv. gewone kaas zijn nu beschikbaar.

WOODSTONE Thuis(bezorgd)

Natuurlijk kan je onze beroemde pizza bestellen, maar we hebben ook heerlijk pasta’s en salades in het assortiment. Wat we precies bij jou bezorgen kan je op de site van WOODSTONE thuis zien – waar je het ook heel makkelijk direct online kunt bestellen.

ONLINE BESTELLEN

Ons afhaal menu

Wij vinden het belangrijk dat lekker eten ook gezond is. Kwaliteit van onze producten staat bovenaan, we gebruiken altijd verse ingrediënten, vers deeg en zo veel mogelijk duurzame producten.
Afhalen is mogelijk in alle vestigingen!

Aangepaste openingstijden

Deze aangepaste openingstijden gelden in ieder geval tot 6 april 2020.

Maandag     16:00-21:00
Dinsdag       16:00-21:00
Woensdag   16:00-21:30
Donderdag  16:00-21:30
Vrijdag         16:00-22:00
Zaterdag      16:00-22:00
Zondag        16:00-21:00

Ons afhaal protocol

Op basis van de maatregelen van de Rijksoverheid mogen onze restaurants open zijn voor bezorgen EN afhalen. De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en onze gasten blijft onze hoogste prioriteit. Hiervoor hanteren we de volgende veiligheidsregels:

– Plaats uw bestelling telefonisch bij uw filiaal
– Kom op het aangegeven tijdstip naar restaurant om uw bestelling op te halen. U kunt hier buiten wachten, neem gerust even plaats op het terras – maar houdt u alstublieft rekening met de minimale onderlinge afstand van 1,5 meter.
– Als uw bestelling klaar is komt een medewerker uw naam/bestelnummer afroepen. U mag op dat moment naar binnen om te betalen. In zoveel mogelijk filialen zullen wij een pinautomaat plaatsen in het portaal zodat u niet verder naar binnen hoeft.
– Helaas kunnen wij op dit moment geen contante betalingen accepteren.
– Niet meer dan 1 klant in de winkel/portaal. Na het doen van uw betaling kunt u naar buiten stappen, waarop de medewerker uw bestelling in het portaal neer zal zetten. Als deze medewerker weer naar binnen is kunt u weer naar binnen stappen en uw bestelling meenemen.

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vier verschillende locaties!