WOODSTONE ALPHEN AAN DEN RIJN

Heerlijk uit eten in ons mooie restaurant in Alphen aan den Rijn

Een avondje ongedwongen, gezellig en lekker uit eten in Alphen aan den Rijn? Kom een avond genieten bij WOODSTONE Pizza and Wine en je wil niet meer anders. We zijn geen normale, doorsnee pizzeria of Italiaans restaurant; wij hebben een andere kijk op pizza en pasta. Ja, je kunt bij ons terecht voor een traditionele pizza Margherita, maar we serveren ook pizza’s met onverwachte en unieke combinaties. Pizza kan zo veel beter, lekkerder, gezonder, verser en verrassender en dat ontdek je bij WOODSTONE Pizza and Wine in Alphen aan den Rijn! 

WOODSTONE: meer dan een Italiaans restaurant in Alphen aan den Rijn

Wil je een lekker avondje genieten in een Italiaans restaurant in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij WOODSTONE vind je precies dat en nog veel meer. Op ongeveer 5 minuten lopen van de bioscoop in Alphen aan den Rijn, vind je ons Italiaans restaurant waar je voor of na de film kunt genieten van de beste pizza’s en pasta’s. Denk je aan de lijn? Ook dan kan je bij ons terecht. We hebben glutenvrije pizza’s, pizza’s met minder calorieën, vegetarische en veganistische pizza’s maar ook heerlijke en verrassende salades. Zo kan iedereen genieten bij WOODSTONE!

Ongedwongen genieten van pizza en pasta in ons restaurant

We houden van een ongedwongen, gezellige sfeer. Wil jij ook van die heerlijke sfeer proeven en genieten van heerlijke pizza’s met unieke wijnen die perfect samen gaan? Dan zien we je graag verschijnen!

Hoe bereik je ons restaurant in Alphen aan den Rijn?

Het adres van WOODSTONE Alphen aan den Rijn is:

Hooftstraat 2a

2406 GL Alphen a/d Rijn


We zijn 7 dagen per week geopend voor lunch en diner tot 23.00. Zo – do zijn we vanaf 11.00 open, en op vr & za vanaf 10.00, de keuken sluit om 22.00.Op 25 en 31 december zijn we gesloten en 1 januari zijn we vanaf 16u open. Je kunt zowel met de auto als met het openbaar vervoer met gemak ons restaurant in Alphen aan den Rijn bereiken. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is De Aarhof 24/7. Na het parkeren loop je naar het water, steek je de brug over en vind je WOODSTONE aan de linkerkant; wij zijn namelijk gelegen in het Nutsgebouw in Alphen. Het is aan het water gelegen waardoor je niet alleen van een lekkere pizza kan genieten, maar ook van een prachtig uitzicht. Met het openbaar vervoer zijn we ook makkelijk te bereiken; op 5 minuten loopafstand zijn er bushaltes. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine Alphen aan den Rijn!

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vier verschillende locaties!