GENIET VAN EEN HEERLIJKE LUNCH BIJ WOODSTONE IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Bij WOODSTONE Pizza and Wine in Alphen aan den Rijn kun je uitstekend terecht voor een heerlijke lunch. Geniet van de meest verse en luxe pizza’s of een unieke salade. Of ga voor een heerlijk broodje belegd met duurzame ingrediënten een lunchpizza of zelfs lunchtapas. Een lunch bij WOODSTONE is het ideale begin van je dagje shoppen of cultuur snuiven in Alphen aan den Rijn. Of je nu vegetarisch, vegan, glutenvrij of gewoon alles eet; voor ieder staat er wat wils op onze menukaart!

321A3090
bellini-cocktails-1
alp-vestiging-2
broodje

LUNCHEN MET PIZZA IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Lunchen met pizza is lekker én gezond, zeker bij WOODSTONE in Alphen aan den Rijn. Wij hebben namelijk een andere kijk op pizza en dat proef je in al onze gerechten. We gebruiken de meest verse ingrediënten en duurzame producten. Kies voor onze heerlijke cicchetti die met zorg bereid zijn en maak ruimte voor een unieke pizza; een zoals je nog nooit geproefd hebt. Daarnaast kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch in een gezellige, ongedwongen sfeer. Loop gezellig binnen en zoek een plekje! Ben je met minimaal 6 personen, dan is het mogelijk om een plekje te reserveren.

HEERLIJK LUNCHEN BIJ WOODSTONE

Als je komt lunchen bij WOODSTONE in Alphen aan den Rijn heb je veel verschillende keuzes. Zo kun jij met je vrienden of familie altijd gezellig en lekker komen lunchen! Je kunt bij ons zeven dagen per week terecht voor lunch en diner vanaf 12.00 uur. Ons restaurant vind je in het centrum van Alphen aan den Rijn, in het Nutsgebouw. Parkeren doe je in de naastgelegen parkeergarage.  We hebben prachtig uitzicht over het water wat jouw lunch helemaal compleet maakt. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar en is het perfecte startpunt voor een dagje Alphen aan den Rijn! We zien je graag snel verschijnen voor een heerlijke lunch bij WOODSTONE Pizza and Wine.

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat

KLIK HIER VOOR CADEAUBONNEN