WOODSTONE HAARLEM

Een van de leukste Italiaanse restaurants in Haarlem!

En daar is niets aan gelogen; kom het zelf vooral ervaren! Want wij bieden een unieke restaurantervaring met heerlijke pizza’s, fantastische wijnen en een geweldige service. Wij zijn anders dan andere Italiaanse restaurants of pizzeria’s in Haarlem; bij ons staan genieten en verse ingrediënten namelijk centraal. Kies voor een klassieke Margherita of laat je verrassen door onze spannende combinaties. Elke avond schenken we negen huiswijnen en we hebben onze eigen gedurfde WOODSTONE Collection zodat we je de beste wijn bij jouw pizza kunnen bieden. We geven je geen suffe wijnles, maar wel een nieuwe blik op de wereld van Pizza and Wine.

BEKIJK MENUKAART
T: 023 – 524 86 59

Kies voor de unieke pizza die bij jou past

Wij vinden dat pizza gezonder, verser, lekkerder en verrassender kan. Daarom hebben we verschillende soorten pizza’s ontwikkeld, zodat er altijd een pizza is die helemaal bij jou past. Houd je van een pizza met lekker mals vlees, heerlijke ingrediënten en een unieke saus? Ga je voor wat minder calorieën, eet je vegetarisch of glutenvrij? Het is allemaal mogelijk! Wij zijn niet zomaar een pizzeria; we doen er alles aan om je een onvergetelijke ervaring te geven. Tot in de kleinste details bieden we je uitstekende service waardoor jij optimaal kunt genieten. Tevens is het sinds kort bij ons ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen.

Begin je avond uit in ons Italiaans restaurant in Haarlem!

Een avondje uit in Haarlem is altijd gezellig; zeker als je die begint in ons restaurant! Geniet van een lekkere wijn en een heerlijke pizza of pasta en je avond heeft de perfecte start. Je vindt ons restaurant in hartje Haarlem. De bioscoop zit tegenover ons waardoor je meteen door kan naar een grappige film met je vrienden of je romantische date verder voort kan zetten.

CONTACT OPNEMEN
GROEPSAANVRAAG

Hoe bereik je ons restaurant in Haarlem?

Het adres van WOODSTONE in Haarlem is:

Hortusplein 2

2019 XV Haarlem


Ons restaurant heeft haar deuren 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 voor je geopend voor zowel lunch als diner. De keuken sluit om 22.00. 25 en 31 december zijn we gesloten en 1 januari zijn we vanaf 16u open. Ons restaurant bevindt zich in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan is de dichtstbijzijnde parkeergarage Raaks, Zijlvest 45. Op 5 minuten loopafstand van het restaurant zijn ook verschillende bushaltes. Tot snel bij WOODSTONE in Haarlem!

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vier verschillende locaties!