WOODSTONE: restaurant in Alphen aan den Rijn met vegan en vegetarische opties

Een avondje ongedwongen uit eten, genieten van de beste gerechten met je beste vrienden. Wie wil dat nu niet? Bij WOODSTONE kan het. Ook wanneer jij of een van je vrienden vegan of vegetarisch is, kun je terecht in ons restaurant in Alphen aan den Rijn! Wij bereiden de beste pizza’s en pasta’s met verse en duurzame ingrediënten door unieke combinaties te maken. Daar zitten ook voldoende vegan en vegetarische opties tussen, zodat iedereen optimaal kan genieten in ons restaurant!

four-pizzas
Oven-en-pizza-cropped.jpg
pizzas
3
Woodstone_PizzaandWine_headerfoto
4

Vegan, vegetarisch of alleseter: WOODSTONE is er voor iedereen

Onze gerechten zijn zo bijzonder en uniek, die willen we niemand ontnemen. Dus of jij nu vegan bent, vegetarisch eet of graag geniet van een stuk vlees; je kan je hart ophalen in ons restaurant in Alphen aan den Rijn. Wij veranderen de kijk op pizza radicaal. Na een avond genieten in ons restaurant wil je nooit meer een diepvriespizza! Bij onze pizza’s en andere gerechten passen daarnaast ook heerlijke wijnen, daar vertellen we je ook graag meer over. Ons restaurant heeft een heerlijke ongedwongen sfeer, wat ervoor zorgt dat jij optimaal kan genieten. Of je dat nu doet met een vegan of vegetarische pizza voor je neus, of met onze Il Carnivoro Meat Lovers pizza.

Unieke vegetarische pizza’s en andere bijzondere gerechten

Wij staan bekend om de unieke combinaties van ingrediënten waarmee we onze pizza’s beleggen. Daar hoeft vlees lang niet altijd aan te pas te komen! Het begint al bij de starters, waar je je vegetarische culinaire reis bij ons begint. Kies voor onze gegratineerde champignons of de authentieke WOODSTONE caprese. Nu je je maag warm gemaakt hebt voor een overheerlijke pizza, zijn er veel heerlijke vegetarische opties in ons restaurant. Ga je voor de klassieke Margherita die bij ons allesbehalve standaard is? Of geniet je liever van de Farnese met geitenkaas of de Melanzana met gegrilde aubergine? Dat is nog maar het begin. Er zijn nog veel meer vegetarische opties!

Wij maken je pizza graag vegan!

Ben je vegan, dan is het misschien lastig om een goed restaurant te vinden in Alphen aan den Rijn waar je echt kan genieten van heerlijk eten. Kies bijvoorbeeld voor onze vegan pizza Volterra met geroosterde gele en rode bieten, bimi en geschaafde amandelen. Deze pizza wordt geserveerd met een heerlijke verse salade. Zie je een andere pizza op de kaart staan die je heerlijk lijkt, maar is deze niet vegan? Dan maken wij je favoriete pizza graag zodat deze wel vegan is. 

Jouw nieuwe favoriete vegan en vegetarisch restaurant in Alphen aan den Rijn

Door onze heerlijke pizza’s en andere bijzondere vegan en vegetarische gerechten, weten we zeker dat WOODSTONE in Alphen aan den Rijn jouw nieuwe favoriete restaurant wordt. Kom gezellig langs en ervaar het zelf! Je vindt ons aan de Hooftstraat 2a in Alphen aan den Rijn en we zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.

 

Sinds kort is het bij WOODSTONE Alphen aan den Rijn ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat