FAQ WOODSTONE Pizza

WOODSTONE heeft een pizza voor iedereen

FAQ WOODSTONE Pizza (veel gestelde vragen)

Waar vind ik WOODSTONE Pizza and Wine? Serveren jullie ook glutenvrije pizza’s? En mag ik mijn hond meenemen?

De antwoorden op alle veel gestelde vragen vind je hier.

FAQ WOODSTONE Pizza and Wine

Waar vind ik WOODSTONE Pizza and Wine?

Er zijn WOODSTONE Pizza and Wine restaurants in Haarlem, Hoofddorp, Almere en Alphen aan den Rijn. Je vindt de adressen en contactgegevens van de restaurants hier.

Moet ik reserveren als ik wil komen eten?

Omdat ook wij van spontane avondjes houden is het niet verplicht om te reserveren bij WOODSTONE Pizza – we houden altijd tafeltjes vrij voor walk-inns. Maar mocht je zeker willen zijn van een tafeltje, dan is reserveren altijd aan te raden. Je kan hier heel makkelijk online reserveren.

Kan ik ook reserveren voor groepen?

Jazeker! Voor groepen tot 7 personen kan je heel makkelijk online reserveren. Wil je met een grotere groep komen? Stuur dan een mail met je aanvraag naar het betreffende restaurant.

WOODSTONE Haarlem:              Haarlem@woodstone.pizza
WOODSTONE Hoofddorp:          Hoofddorp@woodstone.pizza
WOODSTONE Almere:                 Almere@woodstone.pizza
WOODSTONE Alphen:                 Alphen@woodstone.pizza

Tot hoe laat is WOODSTONE Pizza geopend?

De openingstijden verschillen per restaurant. Je vindt de huidige openingstijden per vestiging op onze contactpagina.

Is WOODSTONE Pizza ook geopend voor de lunch?

De openingstijden voor de lunch zijn verschillend per vestiging. Je vindt alle (lunch-)openingstijden op onze contactpagina.
Wil je het lunch menu alvast bekijken? Hier kan je het WOODSTONE lunch menu bekijken. (En ja we serveren pizza voor de lunch 😉 Maar ook verschillende vers gebakken ciabattabroodjes, tosti’s, salades en pasta.)

vegan pizza

Wat is een Bilancia pizza?

Onze Bilancia pizza’s zijn calorie-arm – ze bevatten per stuk slechts zo’n 600 calorieën! Is het magie????? Een beetje – en verder hebben we het midden van de pizza verwijderd en vervangen door een heerlijke verse salade. je vindt ze allemaal op het menu.

Serveren jullie ook glutenvrije gerechten?

Jazeker! Bij WOODSTONE geloven we dat er een pizza is voor iedereen – dus óók voor mensen die glutenvrij moeten (of willen) eten. We serveren onze WOODSTONE glutenvrije pizzabodems in alle restaurants. Deze worden afgebakken in onze speciale glutenvrije oven. Meer over de bereiding van onze glutenvrije gerechten en het WOODSTONE glutenvrije menu vind je via de links.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! Wij verkopen op het moment alleen fysieke cadeaubonnen. Deze zijn verkrijgbaar in alle restaurants in coupures van € 10,- . Wij pakken deze graag feestelijk voor je in – wat dacht je van een cadeaubon met een lekkere fles bubbels om het cadeautje extra feestelijk te maken?

Welke betalingsmiddelen accepteren jullie?

Bij WOODSTONE Pizza kan je betalen met cash, pin en credit card. Natuurlijk nemen we ook onze eigen cadeaubonnen aan. Daarnaast accepteren we ook de fysieke diner cadeau cadeaukaarten (dat zijn de plastic pasjes die in het pinautomaat kunnen). De digitale bonnen (een code ontvangen via de mail) kunnen we helaas niet accepteren.

Mag ik mijn hond meenemen?

Helaas niet. De Nederlandse Voedsel en Waren Authoriteit verbied huisdieren in restaurants met een open keuken. Omdat alle WOODSTONE pizza and Wine restaurants open keukens hebben, zijn honden bij ons helaas niet toegestaan.
Een uitzondering hierop zijn hulphonden, deze zijn altijd welkom.

Zijn jullie toegankelijk voor gasten in een rolstoel?

Jazeker. Al onze restaurants zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een rolstoeltoegankelijke toilet.
Omdat we in verschillende restaurants delen hebben die niet rolstoeltoegankelijk zijn (zoals bovenverdiepingen of tafels op een podium) is het handig om ons al bij het reserveren te laten weten dat het gezelschap een (of meerdere) rolstoelen omvat, dan houden we daar rekening mee bij het kiezen van de juiste tafel.

vegan pizza

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan gerust via pr@woodstonepizza.nl . We horen graag van je!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat

KLIK HIER VOOR CADEAUBONNEN