WOODSTONE: VEGAN EN VEGETARISCH RESTAURANT IN HAARLEM

Eet jij vegetarisch of veganistisch, dan is het niet altijd makkelijk om een restaurant in Haarlem te vinden waar je kan eten. Gelukkig kun je voor een heerlijk vegetarisch of vegan gerecht wel terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine in Haarlem! Wij hebben maar één doel: iedereen laten genieten van verse en overheerlijke pizza’s waarmee we breken met de traditionele kijk op pizza. Op onze menukaart vind je pizza’s met een unieke combinatie van ingrediënten die je zullen verbazen. Iedere vegetariër of vegan kan bij ons terecht, van voor- tot nagerecht. Natuurlijk kun je dan ook je niet-vega of vegan vrienden meenemen!

service-2
vegan-gerechten
3
321A3234
salad-1
321A3090

HEERLIJK VEGETARISCH ETEN IN HAARLEM

Bij WOODSTONE Pizza and Wine in Haarlem kun je heerlijk vegetarisch eten. In elke gang vind je heerlijke vegetarische opties. Kies bijvoorbeeld voor een unieke pizza met gegrilde aubergine. Of ga je voor de nieuwe Melanzana pizza met gegrilde aubergine en gekarameliseerde ui? Er zijn nog veel meer opties om vegetarisch te eten in ons restaurant in Haarlem!

GENIETEN VAN EEN VEGAN PIZZA BIJ WOODSTONE IN HAARLEM

Oke, bij ons kun je dus terecht voor heerlijk vegetarisch eten. Maar wat als je vegan bent? Ook dan kun je bij ons terecht! Bij WOODSTONE in Haarlem kun je namelijk genieten van een heerlijke vegan pizza, de Peracio. Deze pizza bevat een variatie van wortels, geroosterd in ahornsiroop en een salade van fijngesneden peer, spinazie, walnoten, perendressing en verse viooltjes. Verder zijn verschillende pizza’s ook vegan te bestellen en zijn we steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe vegan opties!

KOM JIJ OOK GENIETEN VAN VEGAN EN VEGETARISCHE GERECHTEN?

Eet jij vegan of vegetarisch, dan staat de deur voor je open bij WOODSTONE Pizza and Wine in Haarlem! In ons restaurant zijn er genoeg opties om heerlijk te kunnen genieten van een diner of lunch. Je kunt bij ons 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 binnen lopen om te genieten van heerlijke vegan en vegetarische gerechten, waarbij we natuurlijk ook gerechten hebben die niet vegan of vega zijn, zodat je al je vrienden ook meekrijgt! Ons restaurant ligt in het centrum van Haarlem en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom snel genieten in ons vegan en vegetarisch restaurant in Haarlem!

 

Sinds kort is het bij WOODSTONE Haarlem ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat