Heerlijk vegan of vegetarisch eten bij restaurant WOODSTONE Pizza and Wine in Hoofddorp

Ben jij of een van je vrienden vegan, of eet er iemand uit de groep vegetarisch en weet je echt niet bij welk restaurant in Hoofddorp je dan terecht kunt? Bij WOODSTONE Pizza en Wine kan iedereen terecht; van vegan tot vleeseter. In ons restaurant in Hoofddorp geniet je van een ongedwongen sfeer, heerlijke pizza’s en andere Italiaanse gerechten en uitstekende wijnen. 

321A3090
four-pizzas
321A3234
3
winter specials menu pagina 3
vegan-gerechten

Restaurant met vegetarische opties in Hoofddorp

Wij maken pizza’s die jouw kijk op deze lekkernij volledig veranderen. Funghi, Mozzarella, Salami… We kennen het allemaal wel. Bij WOODSTONE vind je pizza’s met toppings die je zelf nooit zou combineren, maar heerlijk blijken. Zo verandert je kijk op pizza radicaal. En dat willen we graag met iedereen delen; vleeseter, vegetariër of vegan. Als vegetariër kun je je hart ophalen bij ons. Ook bij de voorgerechten zitten heerlijke vegetarische opties; al draait het natuurlijk om het klapstuk. Ga voor een heerlijke pizza Farnese met geitenkaas en gekarameliseerde uitjes of voor een nieuwe twist aan de welbekende Quattro Formaggi. In een culinaire bui? Proef dan de Tartufo met ontelbaar veel soorten paddestoelen of ga voor gezond met een vegetarische pizza uit onze Bilancia-lijn. De keuzes zijn oneindig!

Wij maken jouw pizza vegan!

Als vegan kan het lastig zijn om een restaurant in Hoofddorp te vinden waar jij lekker kan eten. Je wil vaak ook een restaurant vinden waar je wellicht niet-vegan vrienden of familieleden ook kunnen eten, zodat iedereen een goede avond heeft. Bij WOODSTONE kan iedereen terecht, dus ook vegans! We hebben bijvoorbeeld de heerlijke Volterra pizza met geroosterde gele en rode bieten, bimi en geschaafde amandelen, geserveerd met een heerlijke salade. Daarnaast kunnen we iedere pizza op de kaart vegan voor je maken!

Hét vegan en vegetarisch restaurant in Hoofddorp

WOODSTONE is vanaf nu jouw favoriete vegan en vegetarisch restaurant in Hoofddorp. Je bent bij ons 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 van harte welkom om te genieten van onze heerlijke menukaart. Je vindt onze vestiging in Hoofddorp in het centrum en het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tot snel! 

Sinds kort is het bij WOODSTONE Hoofddorp ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat