OVER WOODSTONE

ONZE

MISSIE

Wij hebben het tot onze missie gemaakt om de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop te zetten.
Kan het lekkerder? Kan het gezonder, verser en verrassender?
Kan een pizza samen gaan met een echte restaurant ervaring, gecombineerd met fantastische wijn en geweldige service? En dat voor een toegankelijke prijs?
Als je bij WOODSTONE bent geweest, weet je dat het antwoord JA is.

PROEF HET

VERSCHIL

Bij WOODSTONE zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend. Daarbij geloven wij dat er voor iedereen wel een pizza is die bij hem of haar past. Of je op de calorieën wilt letten, glutenvrij eet, ervoor kiest om plantaardig of geen vlees te eten, of gewoon de lekkerste pizza wilt eten, alles kan bij WOODSTONE.

Wij vinden dat pizza voor iedereen is en we blijven vernieuwen zodat we nog beter kunnen inspelen op wat onze gasten precies willen.

Ook onze wijnen zullen je verrassen. Wij serveren iedere avond niet twee maar negen huiswijnen en een gedurfde WOODSTONE Collection. Een stoffige wijn uitleg zal je op ons menu niet vinden maar wel een speelse en toegankelijke blik op de wijnwereld.

Last but not least proef je natuurlijk het verschil in onze service. Tot in de kleinste details doen we er alles aan om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor elke gast.

kantoor-2-1
os-en-ro
4-pizzas

''EVERYONE DESERVES A PIZZA AND WINE NIGHT''

– Penny Vos (Co-Founder)

Dat was de zin die Penny uitsprak op één van de vele ‘pizza and wine’ avondjes in het tuinhuisje waar ze woonden. Omdat Penny in Engeland moest werken zag ze haar kersverse man Oscar maar één keer in de zes weken. De momenten die ze samen hadden begonnen altijd met een ‘pizza and wine’ avond. Aan een tafel gemaakt van twee wijnkratten bespraken ze waar ze van droomden in het leven.

In die tijd van de eindjes aan elkaar knopen kwamen ze tot de conclusie dat er niet veel nodig was om onbezorgd je dromen in het leven te bespreken. Een lekkere pizza, een goed glas wijn, een tafel om aan de zitten en goed gezelschap is al genoeg. Iedereen verdient zo’n onbezorgd ‘pizza and wine’ moment.

Later in een gesprek met Oscar’s broer, Ronald, dachten ze “hoe mooi zou het zijn om een restaurant op deze principes te bouwen?” En zo was WOODSTONE Pizza and Wine geboren.

Inmiddels hebben meer dan één miljoen mensen deze WOODSTONE beleving kunnen ervaren.

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat