PIZZA ALS LUNCH IN HOOFDDORP

Pizza als lunch; het kan bij WOODSTONE Pizza and Wine in Hoofddorp. Wij hebben namelijk een andere kijk op pizza en maken bijzondere combinaties met verse ingrediënten en duurzame producten. Bij ons vind je ook verschillende lunchpizza’s met heerlijke gezonde ingrediënten die zorgen voor een unieke lunch. Je kunt bij ons terecht als je vegetarisch, vegen of glutenvrij eet, maar ook als je gewoon een heerlijke lunch wilt ervaren. Daarnaast kun je bij ons niet alleen terecht voor een unieke lunchpizza, maar ook voor heerlijk belegde broodjes, bijzondere salades en lekkere hapjes om te delen.

321A3090
Naamloos-2
Olijfolie-550x784
cicchetti-lunch
Hoofddorp
salad-1

LUNCHEN BIJ WOODSTONE PIZZA AND WINE IN HOOFDDORP

Lunchen bij WOODSTONE in Hoofddorp is een ervaring an sich. Bij ons geniet je van de lekkerste gerechten in een gezellige, ongedwongen sfeer. Kom gewoon binnen lopen en zoek een tafeltje uit! Ben je met meer dan 5 personen, dan is het mogelijk om een tafeltje te reserveren. Wij bieden pizza in een unieke restaurantbeleving wat zorgt voor een onvergetelijke lunch. Ga je voor een pizza met pulled chicken, een ambachtelijk broodje carpaccio of toch voor één van onze andere lunchgerechten?

ZAKELIJK LUNCHEN BIJ WOODSTONE

Staat er een vergadering of een één-op-één gepland met een van je collega’s en heb je zin om eens ergens anders te vergaderen? Dat kan ook bij WOODSTONE tijdens een zakelijke lunch! Bij ons heb je alle ruimte om rustig te vergaderen en natuurlijk te genieten van een heerlijke lunch. Ook ideaal wanneer je eens goed gebruik wil maken van je lunchpauze of iets te vieren hebt met je collega’s!

PERFECT BEGIN VAN EEN DAGJE HOOFDDORP

Ga je een middag shoppen of cultuur snuiven in Hoofddorp en wil je eerst lekker lunchen? Of ben je op zoek naar een gezellig restaurant om bij te kletsen met vrienden? Een lunch bij WOODSTONE is de ideale start van je dagje Hoofddorp! Je vindt ons restaurant in het centrum van Hoofddorp waardoor het de perfecte uitvalsbasis is. Je bent zeven dagen per week vanaf 12.00 uur welkom voor een heerlijke lunch en ‘s avonds natuurlijk voor een bijzonder diner. Ons restaurant bevindt zich in hetzelfde gebouw als de bioscoop, waardoor de combinatie makkelijk gemaakt is! Er bevindt zich een groot parkeerterrein op 100 meter van ons restaurant waardoor je je auto makkelijk kwijt kan. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine in Hoofddorp! Wil je liever pizza afhalen of thuis laten bezorgen in Hoofddorp? Dat kan natuurlijk ook!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat