LEKKER LUNCHEN BIJ WOODSTONE HOOFDDORP

Pizza als lunch; het kan bij WOODSTONE Pizza and Wine in Hoofddorp. Wij hebben namelijk een andere kijk op pizza en maken bijzondere combinaties met verse ingrediënten en duurzame producten. Bij ons vind je ook verschillende lunchpizza’s met heerlijke gezonde ingrediënten die zorgen voor een unieke lunch. Je kunt bij ons terecht als je vegetarisch, vegen of glutenvrij eet, maar ook als je gewoon een heerlijke lunch wilt ervaren. Daarnaast kun je bij ons niet alleen terecht voor een unieke lunchpizza, maar ook voor heerlijk belegde broodjes, bijzondere salades en lekkere hapjes om te delen.

321A3090
Naamloos-2
Olijfolie-550x784
cicchetti-lunch
Hoofddorp
salad-1

LUNCHEN IN HOOFDDORP BIJ WOODSTONE PIZZA AND WINE

Lunchen in Hoofddorp bij WOODSTONE is een ervaring an sich. Bij ons geniet je van de lekkerste gerechten in een gezellige, ongedwongen sfeer. Kom gewoon binnen lopen en zoek een tafeltje uit!  Wij bieden pizza in een unieke restaurantbeleving wat zorgt voor een onvergetelijke lunch. Ga je voor een (lunchformaat) pizza met pulled chicken, een van onze heerlijke broodjes of rustieke tosti’s of kies jij voor een pizzadina (half tosti, half pizza)?

Uniek bij WOODSTONE zijn ook onze ciccheti – Italaiaanse lunch tapas. Heerlijk en gezellig om te delen.

ZAKELIJK LUNCHEN IN HOOFDDORP BIJ WOODSTONE

Staat er een vergadering of een één-op-één gepland met een van je collega’s en heb je zin om eens ergens anders te vergaderen? Dat kan ook bij WOODSTONE tijdens een zakelijke lunch in Hoofddorp! Bij ons heb je alle ruimte om rustig te vergaderen en natuurlijk te genieten van een heerlijke lunch. Ook ideaal wanneer je eens goed gebruik wil maken van je lunchpauze of iets te vieren hebt met je collega’s!

PERFECT BEGIN VAN EEN DAGJE HOOFDDORP

Ga je een middag shoppen of cultuur snuiven en wil je eerst lekker lunchen in Hoofddorp? Of ben je op zoek naar een gezellig restaurant om bij te kletsen met vrienden? Een lunch in Hoofddorp bij WOODSTONE is de ideale start van je dagje Hoofddorp! Je vindt ons restaurant aan de buitenrand van winkelcentrum de Vier Meren, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is. Je bent zeven dagen per week vanaf 12.00 uur welkom voor een heerlijke lunch en ‘s avonds natuurlijk voor een bijzonder diner. Ons restaurant bevindt zich in hetzelfde gebouw als de bioscoop, waardoor de combinatie makkelijk gemaakt is! Er bevindt zich een groot parkeerterrein op 100 meter van ons restaurant waardoor je je auto makkelijk kwijt kan. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine lunch in Hoofddorp!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat

KLIK HIER VOOR CADEAUBONNEN