ACTIES

Altijd op de hoogte van onze nieuwste gerechten en acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

WOODSTONE korting actie

VOLGENDE PIZZA HALVE PRIJS

20 maart - 19 april 2023

Van 20 t/m 28 maart, de week voor onze nieuwe menukaart ingaat, delen wij “menukaartjes” uit. Met deze kaartjes krijg je als je als je binnen 3 weken terug komt om het nieuwe menu te proeven die pizza met 50% korting.
Als dat geen goede reden is om onze nieuwe pizza’s te komen proeven …..!

 

* Voorwaarden: Alleen geldig op vertoon van een actiekaartje met ingevulde datum en aangehechte kassabon. De goedkoopste pizza op de rekening ontvangt een korting van 50%. Korting wordt alleen gegeven op pizza’s (niet op andere hoofdgerechten). Tweede bezoek moet voor of op de 19 april 2023 plaatsvinden. Korting niet inwisselbaar voor contanten en niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
Kortingskaartjes worden vanaf 20 maart 2023 uitgedeeld tot ze op zijn en op = helaas op.

Bday-foto

GRATIS FLES PROSECCO OP JE VERJAARDAG

GEFELICITEERD!

Vier je verjaardag bij WOODSTONE en je krijg een gratis fles prosecco van ons!

Download hier de verjaardags prosecco voucher

Voorwaarden:

  • Alleen geldig op de dag van jouw verjaardag met uitzondering van 25 en 31 december (dan zijn we gesloten). In dat geval is de voucher de dag ervoor of erna geldig.
  • Legitimeren door middel van een geldig ID-bewijs
  • Min. 18 jaar oud
  • De volledig ingevulde en uitgeprinte voucher mag in kleur of zwart/wit ingeleverd worden

Valentijnsdag

HEART SHAPED PIZZA'S OP VALENTIJNSDAG

14 februari 2023

Ook deze Valentijnsdag zijn ze  er weer – onze Heart Shaped pizza’s! Jouw favoriete pizza, maar dan in de vorm van een hart. Mogelijk bij iedere pizza*, zonder extra kosten.

Because we love you ❤

*Niet mogelijk i.c.m. glutenvrije bodems. Alleen verkrijgbaar op dinsdag 14 februari. Geef bij het bestellen aan dat je jouw pizza graag in hart-vorm wilt. Er wordt geen korting gegeven voor niet hartvormige pizza’s.

Halloween pizza | WOODSTONE

HALLOWEEN bij WOODSTONE

27 t/m 31 oktober 2022

Ook dit jaar vieren we weer Halloween gevierd bij WOODSTONE. De restaurants worden gedecoreerd en natuurlijk is ook de Halloween special er weer: de spinnenweb carpaccio. Griezelig lekker – maar slechts even verkrijgbaar, dus mis hem niet!