WOODSTONE CADEAUBON

WOODSTONE cadeaubon via Help de Horeca

Op dit moment zijn onze vestigingen gesloten. Maar het is wel mogelijk om online een cadeaubon te kopen via Help de Horeca*. Met deze online cadeaubon help jij je favoriete restaurant in deze moeilijke tijd. En als het restaurant straks weer open is heb jij alvast een etentje om naar uit te kijken!
Natuurlijk kan je deze online cadeaubonen ook heel goed cadeau geven. Aan iemand jarig is of die je nu even niet kunt zien. Zo geef je ze nu alvast een etentje cadeau. Ga naar Help de Horeca en koop een bon. Wij zijn er heel blij mee!

 

Fysieke cadeaubonnen

Natuurlijk verkopen we ook nog fysieke cadeaubonen in de vestigingen. Deze kunnen natuurlijk gebruikt worden in het restaurant als dit straks weer open is, maar je kan ze ook gebruiken bij afhaal bestellingen. Ze zijn niet vestigingsgebonden en kunnen dus bij alle vestigingen ingeleverd worden, ongeacht waar ze gekocht zijn.

Heb je nog vragen of heb je er veel nodig voor bijvoorbeeld een kerstpakket? Vraag het ons gerust.

 

*Help de Horeca bonnen zijn online tegoed bonnen die alleen in te leveren zijn in de vestiging die op de bon vermeld staat. Deze bonnen zijn pas in te leveren als de restaurants weer geopend zijn.

CONTACT OPNEMEN