WOODSTONE HOOFDDORP

Gezellig uit eten in ons unieke pizza restaurant in Hoofddorp

Iedereen houdt van pizza, maar het staat vaak niet gelijk aan een avondje gezellig en uitgebreid genieten. Bij WOODSTONE wel! Het is namelijk onze missie om de traditionele kijk op pizza radicaal te veranderen. Pizza eten gaat in ons restaurant in Hoofddorp samen met een echte restaurantervaring door onze geweldige service, fantastische wijnen en natuurlijk bijzondere pizza’s! Al onze gerechten worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten en duurzame producten. En dat proef je!

Bij WOODSTONE is er voor iedereen een pizza die bij hem of haar past!

Wil je genieten van een heerlijke pizza met alles erop en eraan en een combinatie van ingrediënten die je nog nooit geproefd hebt? Of let je op de lijn en ga je voor een pizza met minder calorieën, zonder gluten of vegetarisch? De mogelijkheden zijn eindeloos bij WOODSTONE. Wij vinden dat pizza voor iedereen is! Een heerlijke avond genieten van de beste pizza en lekkerste wijn, dat kan dus perfect in ons restaurant in Hoofddorp. We schenken iedere avond wel negen huiswijnen en hebben onze eigen WOODSTONE Collection die je een speelse en toegankelijke blik op de wijnwereld biedt. Een complete restaurantervaring tijdens het eten van de lekkerste pizza; wij zijn dus niet zomaar een pizzeria!

Heerlijk een avond naar een restaurant en de bioscoop in Hoofddorp?

Op zoek naar een leuk en origineel restaurant in Hoofddorp waar je lekker, gezellig en ongedwongen uit eten kan? Daarna een filmpje pakken? Dan ben je bij WOODSTONE aan het juiste adres; wij zitten namelijk in hetzelfde gebouw als de bioscoop. Heerlijk genieten van de beste pizza’s en wijnen en een geweldige service voor een toegankelijke prijs. Wat wil je nog meer?. Tevens is het sinds kort bij ons ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen.

Hoe bereik je ons restaurant in Hoofddorp?

Het adres van WOODSTONE in Hoofddorp is:

Raadhuisplein 10

2132 TZ Hoofddorp

<LET OP: MOMENTEEL IS HET RESTAURANT GESLOTEN VANWEGE DE COVID MAATREGELEN. DELIVERY IS WEL GEOPEND>
Je kunt bij ons 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 bij ons terecht om te genieten van de beste pizza’s en heerlijke wijnen tijdens de lunch en diner (25 en 31 december zijn we gesloten en 1 januari zijn we vanaf 16u open). De keuken sluit om 22.00. Ons restaurant in Hoofddorp is makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Op 100 meter van WOODSTONE is namelijk een groot parkeerterrein en op 5 minuten lopen van het restaurant bevinden zich verschillende bushaltes. We zien je graag snel bij WOODSTONE in Hoofddorp!

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vier verschillende locaties!