HEERLIJK GENIETEN VAN EEN GLUTENVRIJE PIZZA IN ONS RESTAURANT

Eet jij graag glutenvrij of heb je een allergie waardoor je genoodzaakt bent om glutenvrij te eten? Ook dan kun je terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine! Wij maken namelijk ook heerlijke glutenvrije pizza’s om eindeloos van te genieten. Wij vinden namelijk dat iedereen van onze heerlijke pizza’s moet kunnen genieten; ook als je geen gluten eet!

OP ZOEK NAAR EEN GLUTENVRIJE PIZZERIA?

Daarvoor ben je bij WOODSTONE Pizza and Wine van harte welkom. Wij laten je de wereld van glutenvrije pizza’s zien in ons restaurant! Op onze menukaart vind je heerlijke pizza’s die ook verkrijgbaar zijn in een glutenvrije variant. Doordat wij de gehele pizza zelf maken, kunnen we deze aanpassing voor jou maken! Alle pizza’s, behalve de Bilancia pizza’s, kunnen voor een meerprijs van twee euro met een glutenvrije bodem besteld worden. Onze Rustica pizza’s kunnen ook met een glutenvrije bodem besteld worden, maar dan hebben ze een “normale” bodem en niet de grotere, dunnere, krokantere versie waar deze pizzalijn om bekendstaat. Nog steeds heerlijk en bijzonder natuurlijk! De glutenvrije pizzabodems bevatten wel melk, helaas zijn ze dus niet veganistisch. Je toetjesmaag zijn we ook van dienst met een aantal heerlijke glutenvrije desserts, zoals een heerlijke glutenvrije brownie!

JOUW GLUTENVRIJE PIZZA MET ZORG GEMAAKT IN ONS RESTAURANT

Bij WOODSTONE Pizza and Wine kun je een avondje zorgeloos genieten. Wij zijn geen doorsnee pizzeria en, naast dat we glutenvrije pizza’s maken, hebben we ook een andere kijk op pizza en pasta. Wij zorgen ervoor dat jij écht van pizza geniet en nieuwe combinaties proeft die je nooit voor mogelijk hield. Maar ook als je zin hebt in een authentieke Pizza Margherita (maar dan op z’n lekkerst) kun je optimaal bij ons genieten. Je kunt terecht voor een heerlijke glutenvrije pizza in een van onze restaurants in Alphen aan den RijnHoofddorp, Haarlem of Almere. Al onze restaurants zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

KOM EEN UNIEKE GLUTENVRIJE PIZZA ETEN BIJ WOODSTONE

Om de ongedwongen en gezellige sfeer in onze restaurants zo goed mogelijk te behouden, is het bij ons niet mogelijk om te reserveren en kun je gezellig zo binnen komen wandelen om een avond heerlijk te genieten van een glutenvrij pizza en een goed glas wijn. Vrienden die niet glutenvrij eten of een andere allergie of dieetwens hebben, kun je natuurlijk meenemen. Bekijk voor meer informatie ook onze allergielijst, die ook in al onze restaurants te verkrijgen is. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine!

C5C1603
Naamloos-2
service
321A3090

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat