HEERLIJK GENIETEN VAN EEN GLUTENVRIJE PIZZA IN ONS RESTAURANT

Eet jij graag glutenvrij of heb je een allergie waardoor je genoodzaakt bent om glutenvrij te eten? Ook dan kun je terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine! Wij maken namelijk ook heerlijke glutenvrije pizza’s om eindeloos van te genieten. Wij vinden namelijk dat iedereen van onze heerlijke pizza’s moet kunnen genieten; ook als je geen gluten eet!

OP ZOEK NAAR EEN GLUTENVRIJE PIZZERIA?

Daarvoor ben je bij WOODSTONE Pizza and Wine van harte welkom. Wij laten je de wereld van glutenvrije pizza’s zien in ons restaurant! Op onze menukaart vind je heerlijke pizza’s die ook verkrijgbaar zijn in een glutenvrije variant.  Alle pizza’s (behalve de Bilancia pizza’s) kunnen voor een meerprijs van€ 2,95 met een glutenvrije bodem besteld worden. (Onze Rustica pizza’s kunnen ook met een glutenvrije bodem besteld worden, maar dan hebben ze een normaal formaat bodem en niet de grotere, dunnere, krokantere versie waar deze pizzalijn om bekendstaat. Nog steeds heerlijk natuurlijk!)  Onze glutenvrije pizzabodems bevatten wel melk, helaas zijn ze dus niet veganistisch. Natuurlijk hebben we ook andere glutenvrije gerechten, zoals een heerlijke carpaccio of de glutenvrije WOODSTONE brownie.
Vraag je bediende om de glutenvrije menukaart om het kiezen nog makkelijk te maken of bekijk de glutenvrije pizza kaart online!

JOUW GLUTENVRIJE PIZZA MET ZORG GEMAAKT IN ONS RESTAURANT

Bij WOODSTONE Pizza and Wine kun je een avondje zorgeloos genieten. Onze glutenvrije pizza’s worden met zorg bereid en gebakken in een aparte, glutenvrije oven. Zo doen wij er alles aan jouw glutenvrije maaltijd ook geheel glutenvrij te houden. Maar omdat wij met open keukens werken waar veel gluten houdende producten in gebruikt worden kunnen wij kruisbesmetting niet voor 100% uitsluiten.

Je kunt terecht voor een heerlijke glutenvrije pizza in al onze restaurants. Je vindt ons in Alphen aan den RijnHoofddorp, Haarlem of Almere. Al onze restaurants zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

KOM EEN UNIEKE GLUTENVRIJE PIZZA ETEN BIJ WOODSTONE

Om de ongedwongen en gezellige sfeer in onze restaurants zo goed mogelijk te behouden, is het bij ons niet niet alleen mogelijk om te reserveren, maar kun je ook altijd gezellig binnen komen wandelen om een avond heerlijk te genieten van een glutenvrij pizza en een goed glas wijn – we houden altijd plekjes vrij voor inloop.
Vrienden die niet glutenvrij eten of een andere allergie of dieetwens hebben, kun je natuurlijk meenemen. Vraag voor meer informatie naar on glutenvrije– of vegan pizza menu WOODSTONE of de allergielijst , die in al onze restaurants te verkrijgen is.
Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine!

C5C1603
Naamloos-2
service
321A3090

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat

KLIK HIER VOOR CADEAUBONNEN