RESTAURANT WOODSTONE ALMERE

Kom heerlijk uit eten in ons gezellige restaurant in Almere!

Ongedwongen genieten van de lekkerste, beste en meest bijzondere pizza’s? Dat kan bij ons WOODSTONE Pizza and Wine, een uniek Italiaans restaurant in Almere. Wij staan bekend om onze heerlijke, ongedwongen sfeer en zetten de traditionele kijk op pizza radicaal op zijn kop. Want hoewel je bij ons ook kunt genieten van de bekende pizzasoorten, vind je bij ons ook bijzondere combinaties die je nooit voor mogelijk én lekker had gezien. Bij het maken van al onze pizza’s staan verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid centraal. En dat proef je!

BEKIJK MENUKAART
T: 036 – 30 30 310

WOODSTONE is anders dan je standaard pizzeria

Wij combineren unieke en heerlijke pizza’s met fantastische wijnen en een geweldige service. Zo is WOODSTONE Almere heel anders dan een standaard pizzeria. Bij ons geniet je van een echte restaurantervaring en we willen dat iedereen daarvan kan genieten. Wij geloven dat er voor iedereen een pizza is, ook als je let op de calorieën, glutenvrij, veganistisch of vegetarisch eet. Wijntje erbij? Kies uit onze DERTIEN open wijnen, waarbij we de stoffige wijn-uitleg achterwege laten en je simpelweg laten genieten van de beste Pizza and Wine combinatie. 

Een avondje uit in Almere begint bij een heerlijke pizza!

Wil je binnenkort gezellig met vrienden of romantisch met je partner een avondje uit in Almere, dan begint die avond natuurlijk in ons restaurant. Hier geniet je met zijn allen of samen van de beste pizza’s en wijnen. Daarna een filmpje pakken? Vanuit ons restaurant loop je in 5 minuten naar de bioscoop. Ons restaurant zit in het centrum van Almere Stad, dus het ideale begin van een gezellige avond.
Reserveren kan vanaf 6 personen, kleinere groepen kunne bij ons gewoon gezellig binnen lopen!

CONTACT OPNEMEN
GROEPSAANVRAAG

Hoe bereik je ons restaurant in Almere?

Het adres van WOODSTONE in Almere is:

Belfort 13

1315 VA Almere

7 dagen per week kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch of verrassend diner. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ons restaurant in Almere goed te bereiken. Je kan parkeren in parkeergarage Krakelinggarage, Wagenmakerbaan 1. Vanaf daar loop je langs de betaalautomaten en neem je de trap omhoog. Boven aangekomen zie je aan de linkerkant een roltrap. Neem die en dan ben je op het Belfort; WOODSTONE is links om de hoek. Kom je met het openbaar vervoer? Op nog geen 5 minuten lopen vind je diverse bushaltes. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine Almere!

Benieuwd naar de andere WOODSTONE vestigingen?

Je kan ons vinden op vier verschillende locaties!