WOODSTONE: EEN BIJZONDER VEGAN EN VEGETARISCH RESTAURANT IN ALMERE

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je lekker vegan of vegetarisch kan eten in Almere? Dat is niet altijd even makkelijk! Veel restaurants hebben maar beperkte opties voor vegetarisch eten, om nog maar niet over vegan te beginnen. Bij WOODSTONE Pizza and Wine kan iedere vegan of vegetariër zijn of haar hart luchten. En natuurlijk is er ook voldoende keuze als je je niet-vega of vegan vrienden mee wil nemen. Kom onze unieke pizza’s en pasta’s proeven en laat je overtuigen!

Naamloos-2
vegan-gerechten
321A3234
3
salad-1
321A3090

OP ZOEK NAAR EEN VEGAN RESTAURANT IN ALMERE?

Steeds meer mensen eten vegan, en die willen ook uit eten! Als je op zoek bent naar een vegan restaurant in Almere, kun je uitstekend bij ons terecht. Wij bieden een nieuwe kijk op pizza met unieke combinaties die je versteld zullen doen staan! Heerlijk dineren of lunchen met bijzondere pizza’s, pasta’s, salades, hapjes en desserts en dat met voldoende keuze voor de vegan of vega medemens. We hebben verschillende pizza’s die al vegan of vegetarisch zijn, maar ook gerechten die, door het weglaten van ingrediënten, ook vegan gemaakt kunnen worden. We denken graag met je mee!

EEN VEGETARISCH RESTAURANT MET UNIEKE GERECHTEN

Pizza’s lenen zich natuurlijk uitstekend voor vegetarische maaltijden. Je hebt helemaal geen vlees nodig voor een heerlijke pizza! Dat ontdek je in ons pizza restaurant in Almere, waar je genoeg vegetarische opties hebt. Bij ons vind je niet zomaar pizza’s; onze pizza’s zijn bereid met duurzame producten en verse ingrediënten en we blijven steeds combinaties vinden die heerlijk zijn en waar niemand eerder aan gedacht heeft. Laat je verbazen en kom genieten in ons gezellige restaurant!

VEGAN OF VEGETARISCH ETEN BIJ WOODSTONE PIZZA AND WINE IN ALMERE

Ben jij dus op zoek naar een vegan of vegetarisch restaurant in Almere, dan kun je uitstekend terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine. Je vindt ons in het centrum van Almere; de perfecte uitvalsbasis voor een dagje shoppen of een avondje uit! Je kunt bij ons zeven dagen per week van 12.00 tot 23.00 terecht voor een heerlijke lunch of een bijzonder diner. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en als ook met het openbaar vervoer. Tot snel bij WOODSTONE Pizza and Wine in Almere!

Sinds kort is het bij WOODSTONE Almere ook mogelijk om pizza af te halen of te laten bezorgen!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat