Geniet van een heerlijke lunch bij WOODSTONE Almere

Ga je een dagje shoppen in Almere en zoek je nog een plek waar je heerlijk kan lunchen? Of is het echt eens tijd om gezellig bij te kletsen met die ene vriend of vriendin uit Almere? Kom dan naar WOODSTONE Pizza and Wine! Bij ons vind je heerlijke lunchpizza’s met unieke, verse ingrediënten. Er staat daarnaast nog veel meer lekkers op onze lunchkaart. Bekijk ‘m hier of laat je verrassen in ons restaurant in Almere!

Naamloos-2
vegan-gerechten
321A3234
3
salad-1
321A3090

Lekker en gezellig lunchen in Almere

Bij WOODSTONE in Almere is het heerlijk en gezellig lunchen in een ongedwongen sfeer. Alles draait bij ons om verse ingrediënten en unieke combinaties. Dat proef je niet alleen, dat ervaar je. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk Italiaans broodje zoals de Roma met geitenkaas of de Firenze met rundercarpaccio. Liever iets om te delen? Dan ga je voor onze lunchtapas! Natuurlijk kun je bij ons ook kiezen voor een pizza als lunch. Iedereen is overigens welkom en kan zijn of haar hart ophalen bij ons, ook wanneer je glutenvrij, vegetarisch of veganistisch eet!

Een zakelijke lunch of vergadering met lunch

Staat er op het werk een vergadering gepland tijdens lunchtijd en heb je even geen zin om dit gewoon op kantoor te doen? Of valt er iets te vieren en lijkt het je leuk om dat eens anders te doen dan met een borrel? Kies voor een zakelijke lunch bij WOODSTONE in Almere! Er is bij ons altijd een rustig plekje waar je lekker kan lunchen maar ook de mogelijkheid hebt om te vergaderen. Onder het genot van heerlijke gerechten ervaar je vanzelf een van de meest inspirerende vergaderingen of een bijzondere viering!

Wat je moet weten over lunchen bij WOODSTONE in Almere

Tijdens een lunch bij WOODSTONE in Almere ervaar je een prettige, ongedwongen sfeer. Om deze sfeer zo te houden, is het bij ons niet mogelijk om te reserveren. Je loopt gewoon zo naar binnen en kiest een plekje uit! Wanneer je met een groep bent die groter is dan 6 personen, maken we graag een uitzondering voor je. Het adres van WOODSTONE in Almere is: 

Belfort 13

1315 VA Almere

Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor een heerlijke lunch, maar natuurlijk ook voor een bijzonder diner. We elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 en de keuken sluit om 22.00. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Krakelinggarage, Wagenmakerbaan 1. Ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. We zien je graag snel bij WOODSTONE in Almere! Wil je liever pizza afhalen of thuis laten bezorgen in Almere? Dat kan natuurlijk ook!

Op zoek naar het perfecte cadeau?

De WOODSTONE cadeaubon is precies dat