Blog

Woodstone: een bijzonder vegan en vegetarisch restaurant

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je lekker vegan of vegetarisch kan eten? Dat is niet altijd even makkelijk! Veel restaurants hebben maar beperkte opties voor vegetarisch eten, om nog maar niet over vegan te beginnen. Bij WOODSTONE Pizza and Wine is het gras ‘t groenst voor elke vegan. En natuurlijk is er ook voldoende keuze als je je niet-vega of vegan vrienden mee wil nemen. Kom onze unieke pizza’s en pasta’s proeven en laat je overtuigen!

Op zoek naar een vegan restaurant?

Steeds meer mensen eten vegan, en die willen ook uit eten! Als je op zoek bent naar een vegan restaurant, kun je uitstekend bij ons terecht. Wij bieden een nieuwe kijk op pizza met unieke combinaties die je versteld zullen doen staan! Vegan wijn? Dat hebben we ook! Heerlijk dineren of lunchen met bijzondere pizza’s, pasta’s, salades, hapjes en desserts en dat met voldoende keuze voor de vegan of vega medemens. Met vegankaas en kipstuckjes van de Vegetarische Slager kan je de meeste WOODSTONEpizza’s vegan maken.

Bekijk hier onze menukaart

Een vegetarisch restaurant met unieke gerechten

Pizza’s lenen zich natuurlijk uitstekend voor vegetarische maaltijden. Je hebt helemaal geen vlees nodig voor een heerlijke pizza! Dat ontdek je bij WOODSTONE, waar je genoeg vegetarische opties hebt. Bij ons vind je niet zomaar pizza’s; onze pizza’s zijn bereid met duurzame producten en verse ingrediënten en we blijven steeds combinaties vinden die heerlijk zijn en waar niemand eerder aan gedacht heeft. Laat je verbazen en kom genieten in ons gezellige restaurant!