WOODSTONE HIGH WINE

Wil je eens wat anders dan een high tea? Kom dan naar WOODSTONE voor een High Wine!

Elke zondag serveren we in onze restaurants in Haarlem, Hoofddorp, Almere en Alphen aan den Rijn de lekkerste wijn-spijs combinaties voor maar €17,95.

Kom langs en geniet van drie glazen wijn met heerlijke bijpassende hapjes. Het is de perfecte culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

Tot zondag!

High wine in Haarlem, Hoofddorp, Almere of Alphen aan den Rijn

In onze restaurants in Haarlem, Hoofddorp, Almere en Alphen aan den Rijn kun je elke zondag genieten van een heerlijke high wine. Natuurlijk is het ook mogelijk om dan te genieten van onze normale menukaart, maar de high wine is nét wat specialer. Ideaal voor op de zondag, de perfecte dag om gezellig te borrelen met vrienden of vriendinnen!

Genieten van bijzondere wijnen en lekkere hapjes

Tijdens de high wine geniet je van bijzondere wijnen met hapjes die daar perfect bij smaken.

De wijnen en hapjes kunnen wisselen, maar in de basis bestaat de high wine uit de volgende rondes: 

  • Colombard Ugni Blanc Blend – Guillaman met salami spinata romana en calabra en een pizzastick met aioli 
  • Pinot Grigio – Sacchetto met taleggio kaas en pizza bolletjes met kruidenboter
  • Tempranillo – Valdemar met grote groene olijven en een mini Sorella pizza met pulled chicken, mozzarella, rode ui en een bourbon whiskey bbq saus

Eet je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Ook dan is het mogelijk om te genieten van onze high wine! We houden er graag rekening mee.

High wine: waar en wanneer?

Elke zondag tussen 12.00 en 16.00 uur kun je in onze restaurants in Haarlem, Hoofddorp, Almere en Alphen aan den Rijn terecht voor een heerlijke high wine. De high wine is te reserveren vanaf twee personen en kost 17,95 per persoon. Wanneer je dus zeker wil weten dat je een plekje hebt, is het verstandig om te reserveren!