Blog

Langzaamaan wordt het weer december. De dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Er zijn mensen die niets van het hele kerstfeest moeten hebben, maar er zijn er ook genoeg die het geweldig vinden. Sta jij voor een raadsel op je werk over de kerstborrel? Hebben je collega’s daar wel zin in en is het wel zo’n goed idee? In dit artikel lees je een aantal redenen waarom het organiseren van een kerstborrel altijd een goed idee is!

Kerstfan of niet: met collega’s is het altijd gezellig

Er zullen altijd collega’s zijn die geen kerstmuziek aan kunnen horen, al zuchten bij de gedachte aan de familie aan het kerstdiner… Is het voor hen wel leuk om een kerstborrel te organiseren? Jazeker! Een kerstborrel is natuurlijk ook gewoon een goed excuus om eens gezellig wat te drinken met je collega’s. Daar zegt natuurlijk niemand nee tegen, ook niet wanneer ze zeggen een hekel te hebben aan Kerst. 

Een kerstborrel zorgt voor een betere teamspirit

Hechte collega’s die goed met elkaar om kunnen gaan, presteren een stuk beter dan collega’s die elkaar amper spreken en zich niet in elkaar interesseren. Een kerstborrel draagt zeker bij aan een betere teamspirit. Je hebt nu namelijk uitgebreid de mogelijkheid om eens lekker met elkaar te kletsen en elkaar wat beter te leren kennen. Dat zorgt voor een betere onderlinge band, een betere sfeer op de werkvloer en uiteindelijk voor betere prestaties. 

Klik hier om jouw Woodstone kerstborrel te boeken

Een kerstborrel als blijk van waardering

Natuurlijk krijgen je collega’s gewoon salaris en zet je echt wel eens wat lekkers in de kantine. Ook zal er vast regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een zomerse barbecue georganiseerd worden. Kerst is echter het ideale moment om je waardering tegenover je collega’s te tonen. Ze werken het hele jaar hard voor het bedrijf en dat mag zeker eens extra beloond worden. Pak daarom lekker uit bij de kerstborrel en maak er echt wat gezelligs van. Overigens is de kerstborrel natuurlijk ook het ideale moment om de kerstpakketten uit te delen!

Kerstborrel op kantoor of ergens anders? 

Oké, je bent overtuigd; die kerstborrel komt er. Maar waar? Op kantoor of is het toch beter om het ergens anders te doen? Op kantoor is misschien lekker makkelijk, maar wil je je collega’s echt eens trakteren, dan is het slimmer én leuker om de kerstborrel ergens anders te houden. Voor een kerstborrel kun je bijvoorbeeld uitstekend terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine in Hoofddorp, Alphen aan de Rijn, Haarlem en Almere. Zit jouw bedrijf daar in de buurt, dan is dit zeker een goede optie!

Kerstborrel bij WOODSTONE in Hoofddorp, Alphen aan de Rijn, Haarlem of Almere

Een goede plek om je kerstborrel te houden wanneer je bedrijf in de buurt van Hoofddorp, Alphen aan de Rijn, Haarlem of Almere zit, is bij WOODSTONE Pizza and Wine! Wij hebben namelijk verschillende borrelarrangementen waarop je je collega’s kunt trakteren! Bij ons heerst een gezellige, ongedwongen sfeer en ervaar je dus de perfecte ambiance voor een geslaagde kerstborrel.