Blog

Je kent het wel. Je bent goed bezig en je let op wat je eet. Je bent op dieet, maar toch heb je zin in pizza. Al je vrienden, die niet op dieet zijn, eten wel allemaal pizza. Is er een manier waarop jij ook pizza kan eten, terwijl je je dieet toch niet helemaal uit het oog verliest? Jazeker, en nog een hele leuke en gezellige manier ook. Kom pizza eten bij WOODSTONE Pizza and Wine en kies voor een pizza uit de Bilancia lijn; dan kun je gewoon pizza eten terwijl je op dieet bent! 

Uit eten tijdens je dieet is geen probleem bij WOODSTONE

Je vrienden willen weer uit eten en dat is natuurlijk hartstikke gezellig, maar jij bent op dieet! Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar je kunt letten op wat je eet, zoals bij WOODSTONE. Ja, een pizza restaurant waar je met een gerust hart kunt eten terwijl je op dieet bent. Wij hebben namelijk een speciale pizza-lijn waarmee je let op je lijn! Kies tijdens je bezoek aan ons restaurant voor de Pizza Bilancia lijn. Hierbij hebben we het midden van de pizza verwijderd en hebben we dit vervangen door een heerlijke verse salade. Hierdoor bevat elke Pizza Bilancia niet meer dan 600 calorieën en krijg je ook nog eens voldoende groente binnen. Ook kun je bij ons terecht voor heerlijke salades, als je helemaal gezond wil eten.

Bekijk hier onze menukaart

Genieten van heerlijke pizza terwijl je op dieet bent

Bij WOODSTONE kun je dus genieten van een heerlijke pizza terwijl je op dieet bent. Neem al je vrienden mee, of ze nu wel of niet op de lijn letten – iedereen kan bij ons terecht. Ook wanneer je een glutenvrij dieet hebt of vegetarisch of veganistisch eet. Geniet bijvoorbeeld van onze nieuwe pizza die je prima kunt eten wanneer je op dieet bent: de Volterra. Deze heerlijke pizza bevat geroosterde gele en rode bieten, bimi en geschaafde amandelen en heeft in het midden een heerlijke verse salade van spinazie, appel en een rode ui-slajotdressing die afgetopt is met viooltjes. Deze pizza is ook vegetarisch én veganistisch! 

Of proef de heerlijke Pizza Chiavari met gemarineerde kipfilet en jalapeno pepers. Houd je meer van vis? Ook dan kun je bij ons een dieet pizza eten, namelijk de Pizza Frascati met heerlijke gemarineerde gamba’s en champignons. Genieten van een heerlijke pizza kan dus ook als je op dieet bent!

Kom naar WOODSTONE Pizza and Wine en geniet tijdens je dieet

Dat je op dieet bent, betekent natuurlijk niet dat je niet van lekker eten mag genieten. Kom naar WOODSTONE Pizza and Wine en geniet van lekker eten tijdens je dieet! Je vindt ons in Zoetermeer, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn, Haarlem en Almere. Tot snel!