Blog

Het is zomer dus hebben we wat liefde besteed aan onze terrassen om ze zomerklaar te maken! Wil jij je laten inspireren? Lees hieronder tips van onze WOODSTONE interieur specialist voor je eigen ruimte:

Planning

Bepaal waar je jouw balkon/terras voor wilt gebruiken.

Wil je een eetruimte in de buitenlucht, een comfortabele ruimte om te ontspannen of je eigen stukje groen, tot de rand gevuld met planten?

Neem vervolgens de tijd om je ruimte te meten en in te plannen.

Denk slim

Niet zo veel ruimte? Het kan de moeite waard zijn om een ​​aantal ruimtebesparende ideeën te bekijken; zoals een tafel die vastklikt aan je balkonreling of een opklapbare. Een smalle stellingkast tegen één van de wanden neerzetten kan ook ruimte besparen en het ziet er nog leuk uit ook! Zo creëer je opbergruimte voor een kleedje en bijvoorbeeld wat kussens. Bovenin zet je veel verschillende planten, om je eigen ‘urban jungle’ balkon te creëren!

Kruidentuin

Niets is meer zomers dan geurige plantjes, toch? Doe het dit jaar net iets anders. Hoe leuk is het om tijdens het koken je eigen verse kruiden te gebruiken? Je kunt een bak vol kruiden aan de balkonreling hangen, of zet ze in potjes tussen de andere planten in de stellingkast. Én het ruikt ook nog heerlijk!

Licht

Licht doet veel voor de sfeer, vooral als het gaat schemeren of al donker is. Hang daarom een leuke lichtslinger op! Als je buiten geen elektriciteit hebt kan je een variant met zonnepaneeltjes nemen of kaarsen aansteken. Als je iets nieuws wilt, kijk dan naar kleurrijke verlichting.

Kleur

Wees niet bang om een ​​scheutje kleur toe te voegen – het zal meteen alles opvrolijken en het draagt ​​ook bij aan de zomerse sfeer! Dit kan op vele manieren worden gedaan, zoals het toevoegen van een aantal kleurrijke potplanten, gekleurde zitkussens, bloemen of leg een kleurrijk tapijt neer.

Allemaal een beetje te veel?

Op zoek naar een ‘quick-win’? Geen probleem! De WOODSTONE terrassen staan ​​voor je klaar zodat jij kan ontspannen en genieten van de zomerzon!